Japoński nóż kuchenny DMS 203

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni
Cena: 699,90 zł 699.90
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Producent: Catler
Kod produktu: 42003041

Opis

ZALETY DMS CHEF KNIFE
  • UNIWERSALNY JAPOŃSKI NÓŻ KUCHENNY
  • IDEALNY DO KROJENIA MIĘSA, RYB I WARZYW
  • 203/338 MM
SPECYFIKACJA TECHNICZNA
  • Noże serii DMS są wyprodukowane technologią wytopu o 67 warstwach, łączące stal miękką VG2 i stal twardą VG10. Dzięki czemu osiągnięto doskonałe właściwości - ekstremalną twardość, sprężystość i długą trwałość-
  • Dostawcą materiału dla naszych noży jest huta żelaza TAKEFU.
  • Rękojeść noży jest wyprodukowana z drewna klonowego i opracowana metodą KEBONY. Technologia ta, pochodząca z Norwegii, z opatentowanym procesem, który bez substancji szkodzących i toksyn, wzmacnia strukturę drewna klonowego i podkreśla wysoką jakość drewna, również bogaty kolor brązową.

STAL DAMASCEŃSKA

Dziwer to stal wielowarstwowa, tworzona z przynajmniej dwóch rodzai stali lub stali i innego metalu.
Stosowana jest miękka, sprężysta stal w kombinacji z twardą stalą o wysokiej zawartości węgla, w kilkudziesięciu lub kilkuset warstwach.

JAPOŃSKI NÓŻ KUCHENNY

Uniwersalny japoński nóż kuchenny typu Gyuto należy do podstawowego wyposażenia japońskich kucharzy.

RĘKOJEŚĆ NOŻY

Rękojeść noży jest wyprodukowana z drewna klonowego i opracowana metodą KEBONY.

Dane techniczne

Długość ostrza [cm] 20.3
Długość [cm] 33.8
Symbol DMS 203
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl